суббота, 9 февраля 2013 г.

бухгалтерський облік імпорту

4 лютого, 18:10

сповщати про нов коментар

Ви не авторизувались.Якщо у вас вже э облковий запис ВКурсе.ua, або .

Написати власну думку

Знайшли помилку в текст? Видлть  мишою  натиснть CTRL+Enter

Таким чином, формування податково собвартост мпортного товару здйснються вдповдно до положень (стандартв) бухгалтерського облку, що застосовуються у частин, що не суперечить положенням роздлу IIIPПКУ.

Собвартсть реалзованих товарв, виконаних робт, наданих послуг для цлей роздлу IIIPПКУP це витрати, прямо пов язан з виробництвом та / або придбанням реалзованих протягом звтного податкового пероду товарв, виконаних робт, наданих послуг, як визначаються вдповдно до положень (стандартв) бухгалтерського облку, що застосовуються у частин, що не суперечить положенням цього роздлу (пп. 14.1.228 п. 14.1Pст. 14PПКУ).

Вдповдно до п. 138.6 ст. 138PПодаткового кодексу Украни (ПКУ) собвартсть придбаних та реалзованих товарв формуться вдповдно до цни х придбання з урахуванням ввзного мита та витрат на доставку та доведення до стану, придатного для продажу.

P ¶нших витрат, безпосередньо пов язаних з придбанням запасв  доведенням х до стану, в якому вони придатн для використання у запланованих цлях.

P Транспортно-заготвельних витрат;

P Суми непрямих податкв у зв язку з придбанням запасв, як не вдшкодовуються пдпримству;

P Суми ввзного мита;

P Суми, що сплачуться згдно з договором постачальнику (продавцю), за вирахуванням непрямих податкв;

Зокрема, в офцйному виданн ДПС повдомляться, що згдно з п. 9PПоложення (стандарту) бухгалтерського облку 9P«Запаси», затвердженого наказом Мнфну Украни вд 20.10.99 р. 246,Pпервсною вартстю запасв, придбаних за плату,  собвартсть запасв, складаться з таких фактичних витрат:

Державна податкова служба (ДПС) Украни роз яснила, як у податковому облку сформувати собвартсть мпортного товару.

Як в податковому облку сформувати собвартсть мпортного товару

Як в податковому облку сформувати собвартсть мпортного товару

Розмр шрифта: А А А

/ / Як в податковому облку сформувати собвартсть мпортного товару

Як в податковому облку сформувати собвартсть мпортного товару, Державна податкова служба Украни, податковий облк, собвартсть — ВКурсе.ua новини Украни

Комментариев нет:

Отправить комментарий